Harrastaen tutuksi!

Kuinka päästä mukaan harrastuksiin, kun helpot ja tutut kanavat eivät ole itsestäänselviä? Vuosien 2018 ja 2019 aikana toteutettava Harrastaen tutuksi hanke tuo Suomeen muuttaneet nuoret ja harrastusmahdollisuuksia tarjoavat tahot yhteen ympäri Suomea Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Lohjalla, Forssassa ja Turussa. 

Haluamme innostaa eri taustoista tulevia nuoria harrastamaan, madaltaa osallistumisen kynnystä sekä tuoda esiin nuorten omaa aktiivista toimijuutta ja ideoita erilaisille harrastustoimijoille.   

Tarjoamme Suomeen muuttaneille nuorille mahdollisuutta vaikuttaa harrastusten järjestämiseen ja uusiin harrastusmahdollisuuksiin tutustumiseen lähellä omaa asuinpaikkakuntaa. Harrastustoimijoille, kuten järjestöille ja urheiluseuroille, tarjoamme mahdollisuutta saavuttaa uusia harrastajia sekä kuulla nuorten ideoita uusien harrastajien tavoittamiseen sekä toiminnan saavutettavuuden ja yhdenvertaisuuden kehittämiseen.     

Harrastustyöpajat starttaavat kaikissa kaupungeissa tulevana syksynä/lukuvuonna ideointityöpajoilla, joissa nuoret, kotoutumisen parissa työskentelevät ja harrastustoimijat pääsevät kartoittamaan tulevan yhteistyön pohjaa. 

Työpajoissa pohditaan miten harrastustoiminta olisi mahdollisimman avointa, miten uusia ihmisiä saadaan mukaan toimintaan ja mitä kaikkea annettavaa ja mitä toiveita Suomeen muuttaneilla nuorilla on harrastuksia tarjoaville järjestöille ja seuroille.    

Tervetuloa mukaan! Lisää tietoa työpajoista löydät tulevaisuudessa tältä sivulta, Nuorten Akatemian sivuilta ja somesta, joten seuraathan meitä ja pysyt kuulolla!  

Hanketta rahoittaa Opetushallitus. 

Toinen Linja 17, 3. kerros
00530 Helsinki
info@rauhankasvatus.fi

Rauha on ratkaisuja

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää järjestöstä tai toiminnastamme, niin voit lähettää sähköpostia täältä.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Font Resize