Nuoret ja rohkeat –hankkeemme kannustaa ja rohkaisee toimimaan!

Toteutamme Suomen Rauhanpuolustajien kanssa 2019 ja 2020 vuosien aikana “Nuoret ja rohkeat” -hankkeen, jonka tarkoituksena on rohkaista ja motivoida nuoria toimimaan aktiivisesti globaalin oikeudenmukaisuuden ja kestävän kehityksen puolesta.

Hanke on osa EU:n rahoittamaa, kansalaisjärjestöille suunnattua Frame, Voice, Report! -tukijärjestelyä, jonka tavoitteena on lisätä ihmisten tietoisuutta ja sitoutumista YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin (Agenda 2030).

Kuvaamme ympäri maailmaa videoita nuorista aktivisteista, jotka vievät rohkeasti itselleen tärkeäksi kokemiaan asioita eteenpäin ja pyrkivät vaikuttamaan maailman tilaan. Videot tulevat käsittelemään erilaisia globaaleja teemoja, kuten ilmastonmuutosta ja sukupuolten tasa-arvoa. Videoiden kautta pääsee tutustumaan lähemmin, miten eri puolilla maailmaa näitä asioita pyritään ratkaisemaan.

Tulemme julkaisemaan videot hankkeen omilla sivuilla Maailmankoulu-sivuston yhteydessä sekä hankkeen omalla YouTube-kanavalla. Lisäksi tulemme tarjoamaan koulutusta ja työpajasuunnitelmia opettajille ja nuorisotyöntekijöille videoiden käsittelyyn. Videoiden julkaisusta päivitetään somessa, joten jos et vielä seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa, niin nyt on hyvä aika käydä tykkäämässä ja pysyä kuulolla!

Koulutuksesta lisätietoa syyskuussa.

Hankkeen rahoittaa Euroopan Unioni.

Toinen Linja 17, 3. kerros
00530 Helsinki
info@rauhankasvatus.fi

Rauha on ratkaisuja

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää järjestöstä tai toiminnastamme, niin voit lähettää sähköpostia täältä.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Font Resize