Opintovierailu Sloveniaan
kesäkuussa 2018

Pride Parade
ja yhdenvertainen nuorisotyö Ljubljanassa

RKI lähettää neljä suomalaisosallistujaa tutustumaan Sloveniassa Pride -kulkueen järjestävään Ljubljana Pride Associationen nuorisotyöhön. Oopintovierailun aikana tutustutaan LGBTIQ+ nuorten parissa tehtävään nuorisotyöhön sekä vaihdetaan käytäntöjä siitä kuinka taistelal seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sekä muiden syrjintää kokevien nuorten kohtaamaa vihapuhetta ja kiusaamista vastaan.

Opintovierailun aikana osallistutaan myös Slovenian suurimman ihmisoikeustapahtuman eli vuosittaisen Pride -kulkueen järjestämiseen ja osallistutaan myös muuhun viikolla järjestettävään yleisöohjelmaan.

Opintovierailun aikana on myös mahdollista verkostoitua ja tutustua muihin paikallisiin nuorisotoimijoihin Ljubljanassa ja muualla Sloveniassa. Sloveniasta löytyy yhteistyömahdollisuuksia jokaiselle kansainvälisestä nuorisotyöstä kiinnostuneelle suomalaisosallistujalle ja Pride Parade -järjestöllä sekä muilla RKI:n yhteistyökumppaneilla Sloveniassa on erittäin paljon kokemusta kansainvälisyydestä osana nuorisotyötä.

Haku Slovenian opintovierailuun aukeaa viimeistään helmikuussa 2018.

Toinen Linja 17, 3. kerros
00530 Helsinki
info@rauhankasvatus.fi

Rauha on ratkaisuja

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää järjestöstä tai toiminnastamme, niin voit lähettää sähköpostia täältä.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search