Opintovierailu Suomessa
maaliskuu 2018

Tasa-arvo ja
sukupuolisensitiivinen nuorisotyö

Kutsumme 20 nuorisotyöntekijää kumppanimaistamme tutustumaan suomalaiseen sukupuolisensitiiviseen nuoriostyöhön sekä tasa-arvon edistämiseen nuorisotyöllisin menetelmin. Opintovierailu järjestetään maaliskuun ensimmäisellä viikolla 2018.

Haemme nyt mukaan nuorisotiloja, suomalaisjärjestöjä sekä muita nuorisotyön toimijoita esittelemään hyviä käytäntöjä kansainväliselle ryhmälle. Mikäli järjestöäsi kiinnostaa isännöidä Sloveniasta, Portugalista, Skotlannista ja Romaniasta tulevia kollegoita, ole yhteydessä RKI:n kansainvälisen toiminnan ja nuorisotyön suunnittelijaan ja voimme sopia tarkemmin tavoitteista sekä ajankohdasta.

Haemme opintovierailulle myös suomalaisosallistujia koko opintovieralun ajaksi. Opintovierailu on osallistujille maksuton sekä matkoista, majoituksista ja ruokailuista koituvat kulut katetaan Erasmus+ Youth in Action -rahoituksella. Myös Suomen sisäisiin matkakuluihin on mahdollista saada Erasmus+ tuki. Haku suomalaisosallistujille avataan lokakuun aikana ja hakijat valitaan vuoden loppuun mennessä. Seuraa RKI:n sosiaalista mediaa ajankohtaisista uutisista sekä tilaa uutiskirje kuullaksesi ensimmäiseksi tästä ja muista opintovierailumahdollisuuksista.

Ennakkotietoa ja alustavan ohjelman koulutuksesta voi kysyä sähköpostitse RKI:n kansainvälisen toiminnan ja nuorisotyön suunnittelijalta Heidi Jyrkältä, heidi.jyrkka@rauhankasvatus.fi.

Toinen Linja 17, 3. kerros
00530 Helsinki
info@rauhankasvatus.fi

Rauha on ratkaisuja

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää järjestöstä tai toiminnastamme, niin voit lähettää sähköpostia täältä.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search