YHDESSÄ ETEENPÄIN!

-Lounastreffit päättäjien kanssa Rauhankasvatusinstituutilla Toinen linja 17, Helsinki to 23.11. klo 11-15.

Rauhankasvatusinstituutti kutsuu nuorten parissa toimivia järjestöistä sekä kunnallisen nuorisotyön organisaatioista tapaamaan päättäjiä ja verkostoitumaan RKI:n tiloihin 23.11. Iltapäivän ideana on luoda kohtaamisia, dialogia eri taustoista tulevien nuorten aikuisten, nuorisotyön toimijoiden ja alan päättäjien välillä.

Iltapäivän aikana kuulet alan kuulumisia osallistavasta ja yhdenvertaisesta nuorisotyöstä.

Nuori toimija: Tilaisuudessa voit jakaa omia ajatuksiasi ja kokemuksiasi nuorisotyön- ja politiikan painopisteistä, rahoituskanavista, kansainvälisyydestä ja muista oman nuorisotoimintasi kannalta juuri sinulle mielekkäistä teemoista päättäjien kanssa. Kertoa miltä ala sinun näkökulmastasi näyttää ja miltä sen tulisi näyttää!

Päättäjä: Mietitkö millaista nuorisotyötä ja yhteiskunnallista muutosta nuoret nuorisotoiminnan tekijät tuottavat ja/tai haluavat tuottaa? Mitä he muuttaisivat nuorisotyön rakenteissa tai rahoitusmalleissa jos saisivat niistä päättää? Miten juuri te voisitte mahdollistaa heidän näkökulmansa huomioimisen ja vaikuttavuuden nuorisotyön kentällä? Teettekö ja tuetteko te nuorten nuorisojärjestötoimijoiden ja aktivistien mielestä oikeita asioita? Tule kohtaamaan, kuulemaan, kertomaan ja kehittämään nuorisotyötä yhdessä nuorten toimijoiden kanssa.

Päivän aikana kuulet myös kuulumisia maahanmuuttajataustaisten nuorten parissa tehtävästä nuorisotyöstä Sateenvarjo ry:ltä, joka toimii yhteistyökumppanina tapahtuman järjestämisessä.

Päivän ohjelma:

11:00 Vapaata tutustumista, lounastarjoilua
11:30 Tervetuloa -sanat, RKI:n toiminnanjohtaja Riikka Jalonen
11:45 Haasta päättäjät YHDESSÄ ETEENPÄIN -pelin avulla
14:30 Yhteenveto sekä yhteistyömahdollisuuksista
15:00 Lopetus

+illalla RKIn jäsenille mahdollisuus osallistua RKI:n syyskokoukseen

Kutsumme mukaan toimijoita ympäri Suomen. Tapahtuma on avoin kaikenikäisille nuorten parissa toimiville, mutta jos olet alle 30 -vuotias tai päättäjä ja haluat osallistua ulkopaikkakunnalta, voimme korvata matkakulusi halvimman mahdollisen julkisen mukaan. Mikäli haluat osallistua myös edellisen päivän Maahanmuuttajataustaiset nuoret aktiivisina toimijoina -seminaarisarjan ensimmäiseen seminaariin (lisätietoja www.sateenvarjory.fi), tarjoamme myös majoituksen Helsingissä.

Tulostettava kutsu PDF -muodossa.

Ilmoittautumiset tapahtumaan käynnissä. Ilmoittaudu linkin kautta: Ilmoittautumislomake

Lisätietoja: Suunnittelija Daria Tarkhova, daria.tarkhova@rauhankasvatus.fi

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää järjestöstä tai toiminnastamme, niin voit lähettää sähköpostia täältä.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Font Resize